μην απελπίζεστε … το σίδερο είναι πλέον δική μας υπόθεση

Εσείς πλένετε τα ρούχα κανονικά στο σπίτι σας, και αφού στεγνώσουν ξεχωρίζεται αυτά που χρειάζονται σίδερο και τα τοποθετείται σε μία σακούλα 0,5*0,7 cm (θα τις βρείτε σε όλα τα super market ή ζητήστε να σας δώσουμε εμείς)… Θα χρειαστούν αρκετά πλυντήρια για να γεμίσει η σακούλα.

Όταν την γεμίσετε μας παίρνετε τηλέφωνο και την παραλαμβάνουμε από το σπίτι σας, χωρίς χρέωση, ή τα φέρνετε εσείς στο κατάστημα μας και σε 2-3 μέρες τα έχετε φρεσκοσιδερωμένα και άψογα διπλωμένα μέσα στις ντουλάπες σας.

Δεν σας περιορίζουμε σε κιλά, τεμάχια ή είδη που θα βάλετε μέσα στο σάκο, καθώς στόχος μας είναι να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή σας, χωρίς να έχετε πολλά να σκεφτείτε. Το σιδέρωμα αυτού του σάκου κοστίζει μόνο 20 ευρώ και ο μόνος περιορισμός είναι ότι μπορείτε να βάλετε μέχρι 5 πουκάμισα (κάθε extra πουκάμισο χρεώνεται 1,80).

Δοκιμάστε το συντομότερο αυτήν την υπηρεσία και θα διαπιστώσετε μόνοι σας, ότι η διευκόλυνση δεν έχει να κάνει μόνο με την απαλλαγή σας ίσως από την πιο βαρετή δουλειά του σπιτιού, αλλά κυρίως σε οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος και δικού σας χρόνου.

ΠΛΥΣΙΜΟ -- ΣΤΕΓΝΩΜΑ --- ΔΙΠΛΩΜΑ
15 ευρώ

Μόνο ΣΙΔΕΡΟ
20 ευρώ 

ΠΛΥΣΙΜΟ & ΣΙΔΕΡΟ
30 ευρώ 

*Η προσφορά ισχύει για ένα σάκο ρούχα 0,5*0,7 cm (θα τον βρείτε σε όλα τα super market ή ζητήστε να σας δώσουμε εμείς) και ο μόνος περιορισμός είναι ότι μπορείτε να βάλετε μέχρι 5 πουκάμισα για το σιδέρωμα (κάθε extra πουκάμισο χρεώνεται +1,80).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

210-6823719 / 6948895612

Στειλτε μας email